Reuzententoonstelling

Naar aanleiding van 2009 Waas reuzenjaar werkte de Erfgoedcel Waasland ook een fototentoonstelling uit met meer dan 130 foto's van de Wase reuzen. Deze tentoonstelling kan gratis uitgeleend worden door Wase organisaties, scholen, bibliotheken ed. Op die manier hopen we dat de tentoonstelling in heel het Waasland te bekijken zal zijn!

Praktische informatie over de tentoonstelling:

De tentoonstelling omvat ongeveer 130 foto’s met bijhorende legendes.

De 67 reuzen uit het Waasland (Beveren, Kruibeke, Lochristi, Lokeren, Moerbeke-Waas, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waasmunster en Wachtebeke) zijn elk met minstens één foto vertegenwoordigd. Daarnaast worden actiefoto's en archieffoto's van de Wase reuzen mee opgenomen. Elke foto is voorzien van een onderschrift.

In een handig overzicht dat bij de tentoonstelling hoort, wordt meegegeven welke legende bij welke foto hoort en welke foto's eventueel samen horen. Via stickers achteraan de foto's en legendes vindt u alles heel gemakkelijk terug.

Hoe reserveren?

De tentoonstelling is gratis te ontlenen. Meer weten over de Wase Reuzenexpo? Neem dan contact op met de Erfgoedcel Waasland via erfgoedcel@interwaas.be.